Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Állás, munka apró képes leírás - Apróhirdetés.tlap.hu
részletek »

Állás, munka apró - Apróhirdetés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: apro.tlap.hu » Állás, munka apró
Keresés
Találatok száma - 10 db
Careerjet

Careerjet

Careerjet.hu egy álláskereső adatbázis Magyarországon. Az álláskereső a Careerjeten egy egyszerű kereséssel számos, különböző weboldalakon meghirdetett állást talál összegyűjtve, s így nem kell az egyes oldalakat külön-külön felkeresnie és megnyitnia.

CNC gépkezelő munka Németországban

CNC gépkezelő munka Németországban

Régóta külföldi munkavállaláson töri a fejét, de még nem talált megbízható közvetítőcéget? Közvetítői díj nélküli szolgáltatásunk keretében az online jelentkezés pillanatától egészen a munkaszerződés aláírásáig a németországi munkavállalás folyamatát biztos kezekben tudhatja. Esztergályos, hegesztő, lakatos, autószerelő végzettsége van? Netán semmilyen szakképzettsége sincs? Mindkét esetben várjuk jelentkezését aktuális munkáinkra. Akár már jövő héten kezdhet, a legalább alapfokú német nyelvtudás feltételével! Szebb jövőt akar? Mi segítünk!

Hoteljob.hu - vendéglátós állásportál

Hoteljob.hu - vendéglátós állásportál

Portálunk egyedülálló lehetőséget biztosít a vendéglátás és turizmus terén munkaadóknak és munkavállalóknak egyaránt. Célunk hogy minél egyszerűbben, hatékonyabban és gyorsabban találjon egymásra álláskereső és munkaadó. Lehet Ön felszolgáló, báros, szakács, cukrász, pék, étteremvezető, a Hoteljob a legjobb választás az álláskereséshez. Nálunk mindig a szakma legfrissebb álláshirdetései között válogathat. Partnereink neves hotelek, szállodák, éttermek és vendéglátó egységek. Ajánlataikra néhány kattintással könnyedén jelentkezhet online.

Jobpilot

Jobpilot

Állás, állásajánlatok, karriertippek - jobpilot: Több tizezer aktuális állásajánlat, munkalehetőség Magyarország- és Európa-szerte

Medijob - egészségügyi állások

Medijob - egészségügyi állások

Az első magyar egészségügyi állásportál! Portálunk egyedülálló lehetőséget biztosít az egészségügy terén munkaadóknak és munkavállalóknak egyaránt. Oldalunk kimondottan az egészségügyi szférát szolgálja ki, nálunk megtalálhatja munkatársát vagy ideális munkahelyét. Célunk hogy minél hatékonyabban és gyorsabban találjon egymásra a két fél. Bármelyik egészségügyi munkakörhöz könnyen megtalálhatja az ideális munkatársat.

Németország munka

Németország munka

A Kleinhaus remek külföldi munkalehetőségekkel vár! Német állások fix munkaidővel, bértarifa szerinti fizetéssel, juttatásokkal és biztosítással. Ha mindig is vonzott a németországi munkavállalás gondolata, itt a tökéletes alkalom, hogy biztos állást szerezz nálunk vagy partnercégeink egyikénél. Hogy a német munka során garantáltan jól érezd magad, a korrekt bérezés mellett a kényelmes körülmények megteremtésében (díjmentes nyelvtanfolyam és szállás szervezése) is számíthatsz ránk. Lépj velünk kapcsolatba mielőbb!

Pénzkeresés

Pénzkeresés

Van némi szabadideje, és szívesen fordítaná azt valami hasznot termelő dologra? A pénzkeresés az interneten keresztül a legkönnyebben elérhető, némi hozzáértéssel bárki által végezhető munkalehetőség. Ha van egy jó ötlete, és szívesen keresne vele pénzt, adjon fel honlapunkon hirdetést, és a munkaadók egykettőre Önre találnak. Szeretettel várjuk weboldalunkon, ahol minden részletet megtalál! Egy gyors regisztráció után pedig bele is vághat a munkába!

Profession

Profession

Magyarország leglátogatottabb állásportálja. Rengeteg friss állásajánlat, munkalehetőség. Töltse fel önéletrajzát adatbázisunkba, és kerüljön közvetlen kapcsolatba a munkaadókkal.

Topjob

Topjob

Magyarország legnagyobb állásportálja. Több ezer állásajánlat. Munkaadók százainak álláshirdetései. Töltse fel önéletrajzát és találja meg a megfelelő munkát velünk.

Hirdetés
Workania - Álláshirdetések Önnek

Workania - Álláshirdetések Önnek

Az álláshirdetéseket minden nap több, mint 40.000 álláskereső látja. Az önéletrajz-adatbázis maximum három hónapos önéletrajzokat enged be adatbázisába. A Workania.hu az ügyfélközpontúságot, rugalmas hozzáállást, valamint az ügyfelek igényei figyelemben tartását garantálja. Érdeklik a részletek? Látogasson el az oldalra!

Tuti menü